Voor Bedrijven

Welkom bij Funkytex!

Wij verzoeken u vriendelijk eerst een account aan te maken. Dit gaat snel en neemt niet veel van uw kostbare tijd in beslag.

Nadat u een account heeft aangemaakt kunt u bij ons tegen concurrerende prijzen uw stoffen bestellen.
Stoffen kunnen bij ons besteld worden als een gedoubleerd stuk (plankje) tussen de 10 en 15 meter en/of een rol van circa 50 meter.

Omdat nooit exact te zeggen is hoeveel meter op een plankje of rol zit kunt u via ons offerte aanvraagformulier op een eenvoudige wijze uw offerte aanvragen. Via 1 enkele klik staat de gewenste kwaliteit al in de offerte aanvraag. Maak het af met de gewenste oplagen en verstuur het formulier.

Mocht u dit te ingewikkeld vinden kunt u uiteraard ook een mail maken naar info@funkytex.com waarin u de gewenste productie code met kleurnummer invoert samen de gewenste meters.

OMDAT NIET ALTIJD DE FACTUUR AANGEMAAKT WORDT MET CORRECTE VAT EN U ALS BUITENLANDSE ONDERNEMING BIJ ONS WILT BESTELLEN RADEN WIJ U AAN OM DE ORDER(S) PER MAIL TE PLAATSEN ZODAT WIJ HANDMATIGE DE CORRECTE FACTUUR KUNNEN STUREN.

Na ontvangst van de offerte aanvraag laten wij zeer spoedig weten welke exacte metrages wij kunnen leveren. Deze terugkoppeling sturen wij u per email.
In deze email staat een acceptatie-link die u eenvoudig naar de webshop leidt waar u de bestelling definitief kunt plaatsen.

Let op, de offerte die wij afgeven is 2 dagen geldig in verband met wisselende voorraden. Uiteraard mag u ons altijd bellen voor verdere hulp of informatie.

Wij helpen u graag verder!

Registreer Bedrijfsaccount hier

De waardering van funkytex.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 474 reviews.
nl_NLNederlands