Zoeken binnen de website
Snelle & betrouwbare service
Uitgebreid & wisselend aanbod
Gratis verzending vanaf €60 NL/BE

Herroepingsrecht

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender) dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Let op! Dit is alleen van toepassing bij producten die niet op maat geknipt. Op maat gemaakte artikelen zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht en kunnen dan ook niet geretourneerd worden.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en- indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat aan funkytex.com geretourneerd worden, binnen 14 dagen na aanmelding van het retour.

Wilt u (een gedeelte van) uw bestelling retour zenden? Download dan hier het document die u kunt gebruiken voor retourneren.

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@funkytex.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Uitzonderingen retourneren

Het is bij ons niet mogelijk om op maat afgeknipte stoffen te retourneren. Mocht u een totaal andere kleur of stofsoort ontvangen hebben dan lossen wij dit uiteraard op. U kunt dan contact met ons opnemen via het contactformulier. Vermeld hierbij uw ordernummer.

Wij hebben veel zorg besteed aan het fotograferen van onze stoffen. Hiervoor hebben wij gebruik gemaakt van een professionele fotostudio. Echter kan de kleur van de stof per beeldscherm verschillen. Als u twijfelt over de kleur/kwaliteit van de stof bieden wij u de mogelijkheid aan om een stofstaal te bestellen.

Garantie

Funkytex.com garandeert dat de door haar geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld. Funkytex.com is niet verantwoordelijk voor de uiteindelijke geschiktheid van de zaken voor elke individuele toepassing door de afnemer, noch voor eventuele adviezen t.a.v. het gebruik of de toepassing van de zaken. Indien klachten van de afnemer door Funkytex.com gegrond worden bevonden, zal Funkytex.com naar haar keuze of de geleverde zaken kosteloos vervangen of met de afnemer een schriftelijke regeling over de schadevergoeding treffen, met dien verstande dat de aansprakelijkheid van Funkytex.com zich beperkt tot het factuurbedrag van de betreffende zaken. Iedere aansprakelijkheid van Funkytex.com voor enige andere vorm van schade is uitgesloten, waaronder mede begrepen aanvullende schadevergoeding in welke vorm dan ook, vergoeding van indirecte schade of gevolgschade of schade wegens gederfde winst, schade ontstaan aan andere objecten ontstaan door verkeerd aanwenden van de producten.

Contactgegevens
:

Funkytex.com

Gasthuisstraat 24
5061 PC Oisterwijk

Nederland
BTW – NL813244298B01
KvK – 18041333

Download herroeping formulier
Funkytex support
Waarom Funkytex?
  1. Snelle & betrouwbare service
  2. Uitgebreid & wisselend aanbod
  3. Gratis verzending vanaf €60 NL/BE
Stel uw vraag
9.2
474 beoordelingen
Stel uw vraag
9.4
7535 beoordelingen
Snelle & betrouwbare service

Ontdek onze belofte: Snelle & Betrouwbare Service – voor een moeiteloze winkelervaring.

Uitgebreid & wisselend aanbod

Verrassend Variërend: Ontdek Onze Uitgebreide & Steeds Vernieuwende Collectie.

Gratis verzending vanaf €60 NL/BE

Besteld u voor meer dan €60,- aan stoffen? Dan bezorgen wij uw pakket gratis in NL/BE

© 2024 FUNKYTEX, All rights reserved.

De waardering van funkytex.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 488 reviews.