Klantenservice

Waar bent u naar op zoek?

Wat zijn de verzendkosten bij Funkytex?

Uw pakket wordt verzonden met DHL. De kosten voor het verzenden vind u hieronder in de tabel.
Zodra de bestelling gereed is voor verzending ontvangt u een email hierover.
De verzending- en de bezorgkosten bedragen een vaste prijs voor:

Nederland
€ 6,95
België
€ 7,95
Duitsland
€ 11,95
Luxemburg
€ 9,95
Frankrijk
€ 16,75
UK
€ 14,95
Slowakije
€ 17,95
 
Rest van Europa, behalve:
  • Noorwegen
  • Finland
  • Kroatië
  • Zwitserland
  • Denemarken
 
€ 17.95

Vanaf € 60,- zijn de verzendingskosten gratis voor België en Nederland.
Vanaf € 95,- zijn de verzendingskosten gratis voor Europa ( behalve : Noorwegen , Finland , Kroatië , Zwitserland , Denemarken
)

 

Voor particulieren:

Via de mail die wij versturen met de track en trace code kunt u uw pakket in de gaten houden. Indien uw pakket bij een DHL Parcelshop geleverd wordt heeft u 7 dagen de tijd om het hier op te halen. Wanneer u het pakket niet heeft opgehaald worden er bij ons retourkosten in rekening gebracht hierdoor zijn wij genoodzaakt om verzendkosten in rekening te brengen wanneer wij het pakket nogmaals moeten versturen. Ook kunnen wij het aankoopbedrag van uw bestelling niet terugstorten. Dit geldt ook voor onjuiste adresgegevens. Controleer al uw gegevens zodat DHL het pakket juist kan bezorgen en ze het niet aan ons retour moeten sturen.

Voor bedrijven :

Bij ongeldig adres of bij afwezigheid gaat uw pakket naar DHL depot en kunt u een nieuwe afspraak maken voor aanlevering.

Welke betaalmethoden zijn mogelijk bij Funkytex?

Klanten kunnen bij Funkytex.com gebruik maken van deze betaalmethoden:

  • Ideal
  • PayPal
  • Creditcard
  • ING home pay

Stofstaal bestellen bij Funkytex

Wij bieden de mogelijkheid om van iedere stof een stofstaal te bestellen. Als u de stof gevonden heeft stuur dan een email naar [email protected] met het artikel en kleurnummer. Wij zorgen ervoor dat deze zo spoedig mogelijk verstuurd wordt.

Retourneren bij Funkytex

Het is bij ons niet mogelijk om op maat afgeknipte stoffen te retourneren. Mocht u een totaal andere kleur of stofsoort ontvangen hebben dan lossen wij dit uiteraard op. U kunt dan contact met ons opnemen via het contactformulier. Vermeld hierbij uw ordernummer.

Wij hebben veel zorg besteed aan het fotograferen van onze stoffen. Hiervoor hebben wij gebruik gemaakt van een professionele fotostudio. Echter kan de kleur van de stof per beeldscherm verschillen. Als u twijfelt over de kleur/kwaliteit van de stof bieden wij u de mogelijkheid aan om een stofstaal te bestellen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender) dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Let op! Dit is alleen van toepassing bij producten die niet op maat geknipt. Op maat gemaakte artikelen zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht en kunnen dan ook niet geretourneerd worden.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en- indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat aan funkytex.com geretourneerd worden, binnen 14 dagen na aanmelding van het retour.

Wilt u (een gedeelte van) uw bestelling retour zenden? Neem dan contact op via ons contactformulier.

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Is uw vraag hierboven niet beantwoord?

Onze klantenservice is geopend van 09.00 tot 17.00 uur

Bereikbaar via 0031-(0)13-2070355

Blijf op de hoogte

 

Volg FUNKYTEX!

 

N

Snelle & betrouwbare service

N

Uitgebreid & wisselend aanbod

N

Gratis verzending vanaf € 60,- NL/BE

De waardering van funkytex.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 448 reviews.
nl_NLNederlands